Ca 30 minuter

𝗥𝗜𝗠𝗠𝗔𝗗 𝗧𝗢𝗥𝗦𝗞𝗥𝗬𝗚𝗚 𝗣𝗔̊ 𝗘𝗡 𝗕𝗔̈𝗗𝗗 𝗔𝗩 𝗦𝗣𝗘𝗡𝗔𝗧. 𝗦𝗘𝗥𝗩𝗘𝗥𝗔𝗦 𝗠𝗘𝗗 𝗣𝗢𝗧𝗔𝗧𝗜𝗦𝗣𝗨𝗥É 𝗢𝗖𝗛 𝗘𝗡 𝗟𝗝𝗨𝗩𝗟𝗜𝗚 𝗕𝗟𝗔̊𝗕𝗔̈𝗥𝗦𝗦𝗔̊𝗦

Har jättemycket blåbär hemma i frysen, så provade att göra en blåbärssås på lite av dem. Den blev riktigt bra. Man får lite känslan av en rödvinssås när man äter den. Den måste ni prova! 🤩 Fisken rimmades och torkades sedan av och kryddades med nymalen svartpeppar. Sen ugnsbakades den på spenaten som bara hade dressats med olivolja, flingsalt & svartpeppar. I potatispurén hade jag grädde, smör & västerbottenost.

𝗠𝗮𝘁𝘀 𝗪𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗲𝗻

Sept. 2, 2022

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.