Ca 30 minuter

𝗚𝗥𝗔̈𝗗𝗗𝗜𝗚 𝗞𝗬𝗖𝗞𝗟𝗜𝗡𝗚𝗟𝗔̊𝗥𝗙𝗜𝗟𝗘́ 𝖬𝖾𝖽 𝗋𝗈𝗌𝗍𝖺𝖽 𝗉𝗈𝗍𝖺𝗍𝗂𝗌 𝗈𝖼𝗁 𝗉𝗋𝖾𝗌𝗌𝗀𝗎𝗋𝗄𝖺

Saftiga kycklinglårfiléer som först bryns och sedan får puttra i en ljuvligt god gräddsås smaksatt med umamirik soja. Servera med rostad potatis och en klassisk pressgurka vars friska smak och krispiga textur gifter sig fint med den krämiga kycklinggrytan. Garnera med finhackad persilja och njut🤩👏! 4 personer 30 minuter

Original recept från www.instagram.com

𝗠𝗮𝘁𝘀 𝗪𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗲𝗻

April 7, 2025

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.