Pennepasta
Grädde
Soltorkade tomater i olja
Kycklinginnerfilé
Färska champinjoner
Gul lök
Kycklingfond
Santamariasverige tomato & herbs kryddblandning
Muttinordics trippelkoncentrerad tomatpuré fran @smakbox startklar
Salt
Svartpeppar
Parmesan
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Klyfta upp champinjonerna och hacka löken, fräs i smor på medelvärme tills löken mjuknat, häll i en större panna.
Tärna kycklingen, salta och stek i smör och tomatpuré tills den fått fin färg. Lägg i pannan tillsammans med löken och champinjonerna. Tillsätt grädde, lite pastavatten och kycklingfond och låt koka upp. Hacka dom soltorkade tomaterna och tillsätt i grytan, häll även i oljan fran burken.
Smaka av med mer tomatpuré, Tomato & Herbs kryddblandningen, salt och svartpeppar.