Jaha. Då har man gjort tidernas bästa grej. En capresesallad med stekt nektarin och en dressing med ugnsrostad vitlök. JA MEN NI HÖR JU!
Dec. 18, 2021
Tomater (alla färger/storlekar)
Nektarin (som stekts i olivolja)
Rostade pinjenötter
Burrata
Basilika
5 msk olivolja
3 st ugnsrostade vitlöksklyftor (mjuka och gossiga)
1.5 msk balsamvinäger
Basilika (gärna mycket)
Salt och peppar
Rostad levain
CAPRESE Tomater (alla färger/storlekar) Nektarin (som stekts i olivolja) Rostade pinjenötter BURRATA Basilika
DRESSING 5msk olivolja 3 ugnsrostade vitlöksklyftor (mjuka och gossiga) 1-2 msk balsamvinäger Basilika (gärna mycket) S&P
Serverades på rostad levain, rosé och solsken. VÄNLIGEN testa detta och dö lycklig!