"Kärleksmums, snoddas, mockarutor, kärt barn har många namn och det finns inget tråkigare än torra kärleksmums eller kärleksmums som vid första anblick är jättesaftiga men blir riktiga torrbollar så fort de svalnat. Så jag tänkte dela med mig av mina bästa tips för att alltid lyckas med saftiga, höga och fina kärleksmums!" /Camilla Hamid Se fler goda recept från Camilla på [My Kitchen Stories](http://mykitchenstories.koket.se)
Dec. 17, 2021
250 g smör
2 dl mjölk
5 ägg
4 dl strösocker
1.5 msk vaniljsocker
1.5 dl kakao
3 tsk bakpulver
6 dl vetemjöl
150 g smör
1.5 dl kaffe
2 dl kakao
1.5 msk vaniljsocker
5 dl florsocker
Riven kokos
Sockerkakan Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme).
Täck din form med bakplåtspapper, långpanna ca 30 x 40 cm.
Smält smöret i en kastrull. Häll i mjölken och ställ sedan kastrullen åt sidan för att svalna.
Vispa ägg och strösocker riktigt vitt och pösigt på medelhastighet i en bunke.
Blanda vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl i en annan bunke och sikta sedan ner det i äggvispen.
Vänd försiktigt samman alltihopa till en jämn smet med hjälp av en slickepott.
Tillsätt även smörmjölken och fortsätt vända tills du har en jämn och fin smet utan klumpar.
Häll upp smeten i formen och grädda den i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Glasyr Smält smöret och låt svalna.
Blanda sedan ihop smöret med resten av ingredienserna till en jämn och bredbar smet.
Gör en massa små hål i kakan och bred ut glasyren över den.
Garnera med kokosflingor.
Låt glasyren stelna lite innan du skär upp kakan i bitar och serverar.
Plasta in kakan eller förvara i lufttät burk innan du ställer den i kylskåpet så håller den sig saftig och fräsch riktigt länge!