Över 60 minuter

Kanelbullar

Som många av er vet är det snart (på fredag) kanelbullens dag! Blir det några kanelbullar hos er?🤩 Här kommer mina bästa tips och mitt bästa recept på kanelbullar!🌟 🤍 Använd rumstempererat smör, inte smält. Degen kräver mindre mjöl -> saftigare bullar! 🤍 Tillsätt smör och salt till degen så sent som möjligt, eftersom jästen mår som bäst utan dem. 🤍 Jäsning: Använd kall deg vätska, låt degen jäsa endast en gång - efter utbakning, och LÄNGE (överjäs dock inte!!) runt 2h! 🤍 Pensla bullarna med en sockerlag efter gräddning för att kapsla in fukten -> saftigare bullar!

Original recept från www.instagram.com

Madebyflavours

Oct. 3, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.