Plåtmat 💥 enkelt att variera, enkelt att tillaga, tipset inför veckan ✨ Här har vi fylld kycklingfilé med rotsaker och ruccola, servera med vitlökssås eller örtsås👌🏻
Original recept från www.instagram.com
Sept. 29, 2024
4 st kycklingfiléer
6 - 8 st hackade soltorkade tomater
50 g smulad fetaost
Lite hackad purjolök
Ruccola
Salt och peppar
Marinad på soja, citron, olja och örtkryddor
Valfria rotsaker
Blanda ihop marinaden och pensla kycklingen med den alt låt den marinera i påse ett tag om du har tid.
Gör ett snitt i varje file och fyll med mosad fetaost, soltorkade tomater, purjo och ruccola.
Salta och peppra.
Lägg på plåt tillsammans med klyftade rotsaker alt på två plåtar.
Gratinera i ugnen på 200gr i ca 20-25 min, tills kycklingen är klar (70gr) och rotsakerna fått fin färg.
Servera med sås och sallad.