Krispiga favortisnacks!! đ„° Man kan antingen anvĂ€nda smulade majskakor, cornflakes, eller fullkornsflingor som bas - godast att Ă€ta direkt frĂ„n frysen. Spara och testa!! đ đĄTips: blanda i lite kokosolja i chokladen, osĂ„ fĂ„r den tunnare konsistens och blir enklare att doppa/ringla över kakorna. Makros/st: Ca 118 kcal 8 g fett 5 g kolhydrater 4 g proteinhalt
Sept. 20, 2024
4 st (28 g) majskakor
100 g jordnötssmör
50 g choklad (utan tillsatt socker)
Toppa med flingsalt
1. Blanda ihop smulade majskakor med jordnötssmör (Àr jordnötssmöret vÀldigt hÄrt i konsistensen, kan man vÀrma upp det i mikron).
2. SmÀlt och ringla över chokladen, toppa med flingsalt (ska man doppa dem i chokladen, kan det behövas lite mer choklad och dÄ behöver bollarna Àven stelna i frysen innan man doppar).
3. StÀll in i frysen ett par timmar innan servering. (Om man vill kan man byta ut lite av jordnötssmöret mot honung/fibersirap i smeten för extra sötma - valfritt)