300 g pasta
300 g kantareller
1 st gul lök
3 st vitlöksklyftor
3 dl grÀdde
1 dl vitt vin
1 tÀrning svampbuljong
Chiliflakes
Parmesan
Finhackad persilja (att toppa med)
Olivolja
Salt & peppar
Finhacka lök och vitlök. Ansa och dela kantarellerna i mindre bitar. FrÀs svampen i en stekpanna tills vÀtskan kokat in
Koka pastan enligt anvisning pÄ paketet
I med löken och chiliflakes i svampen. TillsÀtt vin och lÄt koka in. I med grÀdden och smula ned buljongtÀrningen. Koka pÄ svag vÀrme i nÄgra minuter. Smaka av med salt och peppar
I med pastan + lite pastavatten. Ner med riven parmesan, lite finhackad persilja och blanda
Servera med lite mer parmesan, extra persilja och lite mer svartpeppar!