Det är något speciellt med fiskpaket som är tillagade på grillen. Det känns nästan som att man har dragit upp fisken själv, men så är icket fallet här. Och även fast det inte syns inte på bilderna, så ligger det faktiskt en torskfilé där under grönsakerna.
Original recept från www.instagram.com
July 21, 2024
Färkpotatis
Morötter
Knipplök
Fänkål
Svartkål
Zucchini
Plommontomater
Vitlök (fint skivad)
Smör
Vitt vin
Dill och timjan
Salt och peppar
Börja med att förkoka potatisen.
Lägg ut folieark med en bit bakplåtspapper på varje.
Lägg på fisken, salta och peppra.
Lägg på potatisen och alla grönsaker.
Vik ihop knantera till ett öppet paket.
Slå på lite vitt vin, ca 0,5 dl per paket, hyvla över smör och färska kryddor.
Lägg på grillen ca. 15 min.