Ca 15 minuter

𝗨𝗚𝗡𝗦𝗕𝗔𝗞𝗔𝗗 𝗠𝗔𝗞𝗥𝗜𝗟𝗟 𝖲𝖾𝗋𝗏𝖾𝗋𝖺𝗌 𝗆𝖾𝖽 𝖽𝗂𝗅𝗅𝗄𝗈𝗄𝗍 𝖿𝖺̈𝗋𝗌𝗄𝗉𝗈𝗍𝖺𝗍𝗂𝗌 𝗈𝖼𝗁 𝗋𝗈𝗆𝗌𝖺̊𝗌

- Makrillen smaksattes med olivolja, färsk dill, citronpeppar & flingsalt. - Färskpotatisen saltades rejält och kokades med några rejäla dillkvistar från trädgårdslandet. - Romsåsen är busenkel. För 4 personer; Ta 3 dl gräddfil och blanda med en burk (75 g) stenbitsrom. Smaka upp med färsk dill, citron, salt & svartpeppar. Allt toppades med fint skuren gräslök, även den från trädgårdslandet. Till serverade jag lite tomat och gröna ärtor.

Original recept från www.instagram.com

𝗠𝗮𝘁𝘀 𝗪𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗲𝗻

June 20, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.