Varma dagar väntar, förhoppningsvis ☀️ Vad passar bättre än kall och lite salt mat? Denna gubbröra gjordes på senapssill, av den enkla anledningen att vi inte är jätteförtjusta i den mer klassiska matjessillen/ansjovis. I receptet är det ganska mycket ägg och potatis, perfekt om man som oss tycker lagom mycket om sill. Älskar man däremot sill kan vi rekommendera att ha i två burkar istället för en 🤩 Lite finhackad rödlök kan man också lägga till, inte alls dumt 🩷 Receptet räcker till 6 rejäla mackor 🐟 😍👯♀️
Original recept från www.instagram.com
June 16, 2024
10 st kokta färskpotatisar
5 st kokta ägg
0.5 dl majonnäs
1 st ask dill
1 st knippa gräslök
1 - 2 burkar senapssill /matjessill 🐟
Salt och peppar
Koka ägg och potatis. Låt svala. Skär potatis i små kuber, äggen två vändor i äggskäraren. Skär sillen i små bitar, hacka /klipp dill och gräslök.
Blanda allt. Smaka av med salt och peppar