Gå inte att beskriva hur ljuvligt gott det är att ugnsbaka vindruvor och lägga på rostad baguette med brieost, nötter, honung samt rosmarin!! Du måste helt enkelt bara testa.
Original recept från grocerywealth.com av templtokenlogin
June 5, 2024
1 st klasse röda vindruvor (gärna kärnfria)
5 msk olivolja
1 st baguette
300 g brieost
3 msk honung
50 g pistagenötter
2 msk finhackad färsk rosmarin
Flingsalt
Sätt ugnen på 200 grader (varmluft)
Lägg vindruvorna på en plåt med bakplåtspapper , ringla över 1 msk olivolja, strö över flingsalt och baka i mitten av ugnen i 20 min
Skiva baguetten ringla över olivolja och ställ in i ugnen i cirka 8 min
Hacka pistagenötter och rosmarin fint
När vindruvorna och baguetten är klara, toppar du brödet med en skiva brieost, ugnsbakade vindruvorna, honung, pistagenötter och finhackad rosmarinen