När man vill vrida ur det sista i skålen! 🤤💛 Denna nudelsoppa är het, söt och massa smak av ingefära. Allt tillsammans blev såå gott!
April 10, 2024
300 st gr filébitar
2 msk rapsolja
400 st gr kokosmjölk
0.5 dl mango chutney
1 msk riven ingefära
1 st röd paprika
1 st mango
1 st skvätt vatten
Salt och peppar
4 portioner risnudlar
Topping
Limeklyftor
Färsk koriander
Chiliolja
Skär mangon i små bitar och paprikan i remsor.
Koka nudlarna enligt förpackningen, skölj i kallt vatten och ställ åt sidan.
Stek filebitarna med en nypa salt och peppar i en panna, på medelhög värme tills de fått färg. Häll över på ett fat.
Ta en djup panna och häll i kokosmjölk, mango chutney, ingefära och en skvätt vatten och låt koka upp. Låt sjuda 5 min. Smaka av med salt.
Vänd ner filebitarna och nudlarna och låt koka upp.
Fördela i skålar, toppat med mango, paprika, färsk koriander och chiliolja.