2 st finhackade morötter
1 st stjälk selleri
1 st finhackad gul lök
3 st finhackad vitlök
500 g blandfärs
1 dl tomatpuré
3 dl rött vin
800 g krossade tomater
4 st lagerblad
1 st parmesankant
2 dl mjölk
Torkad timjan
Torkad oregano
Kanel
Olivolja
Salt
Peppar
Stek köttfärsen tills den fått en krispig yta.
Ta ur köttfärsen ur stekpannan och gå ner med de finhackade grönsakerna. Fräs tills de blivit mjuka och gå sedan i med tomatpuré.
Lägg i köttfärsen igen och häll i vinet. Låt reducera ner i någon minut. Gå sedan i med de krossade tomaterna, kryddorna, lagerbladen, permesankanten och till sist parmesankanten. (LÅT PUTTRA I 3 TIMMAR)
Servera sedan tillsammans med pasta ELLER gör en lasagne av det!!