Fiskbowl med ingefärsmajonäs

Jag äter ju mycket bowls och tycker det är ett utmärkt sätt att få i mig bra näring, mycket grönsaker och bli mätt. Jag har ofta 3-4 grönsaker, något protein samt ris/quinoa/bovete eller liknande. Sen toppar jag med en klick kimchi och någon god sås. Och eftersom jag äten vill få i mig fisk lite oftare så försöker jag ibland ha fisk som protein i min bowl och en sån tänkte jag bjuda på idag. Torsk som jag rullade i sesamfrön fick sällskap av bovete (som är glutenfritt), rödkål, ärtor, kimchi och sen en smarrig ingefärsmajonäs. Och det blev riktigt gott! Här är receptet på min fiskbowl 🙂

Original recept från sandracallermo.se av Sandra Callermo

Sandra Callermo

March 22, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.