TJEBUREKY- frasiga piroger med lamm 🌿

Tunna frasiga varma piroger med fantastiska fyllningar. De ska serveras alldeles nystekta och kan fyllas med det mesta. Vår stora favorit är lamm och lökfyllning, men ersätt gärna med spenat och fetaost, hackat hårdkokt ägg och dill eller något annat du gillar. Det största utmaningen med är att kavla ut en riktig tunn deg. Glutenutvecklingen i degen gör att den dras ihop och det kräver en hel del tålamod och kraft från hemmakocken. Man löser problem genom att blanda en del mjöl med kokande vatten – degen blir följsam! 📸 Gustaf Björlin för Godare (i höjdpunkten Godare finns det länk till programmet där jag lagar tjebureky) 💛

Anja Allvin

March 27, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.