Fast potatis
Rapsolja
Flingsalt
Svartpeppar
2 st skivor lövbiff
Färskost med smak av vitlök och örter
Svartpeppar
Salt
Smör
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 hönsbuljongtärning
1/2 tsk kinesisk soja
Haricot verts
Svartvinbärsgéle
Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen. Halvera och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över rapsolja och krydda med flingsalt och svartpeppar. Rör om. Ställ in i ugnen tills potatisen är gyllenbrun, ca 25 minuter.
Koka upp riktigt med vatten i en kastrull. När det kokar lägger du ner haricot verts. Stäng av plattan och låt stå i 3 minuter. Häll av vattnet.
Dela lövbiffsskivorna på hälften. Salta och peppra varje skiva. Fyll varje skiva med 1 msk färskost. Rulla ihop och vik in kanterna. Salta peppra igen. Stick igenom tandpetare i ändarna så att dom inte rullar upp. Stek i smör tills dom är gyllenbruna och färdiga i mitten.
Ta upp rulladerna på en tallrik. Tillsätt vispgrädde, hönsbuljongtärning och soja i stekpannan. Låt koka upp och sänk sedan värmen och låt småputtra i någon minus. Lätt ner rulladerna i såsen.