Ca 30 minuter

𝗡𝗗𝗨𝗝𝗔𝗣𝗔𝗦𝗧𝗔 𝖬𝖾𝖽 𝗉𝖺𝗇𝖼𝖾𝗍𝗍𝖺, 𝗈𝗅𝗂𝗏𝖾𝗋, 𝗍𝗈𝗆𝖺𝗍 𝗈𝖼𝗁 𝗀𝗋𝖺𝗇𝖺 𝗉𝖺𝖽𝖺𝗇𝗈

Nduja är riktigt gott, särskilt i pastarätter. För dig som inte vet vad det är, då är det en bredbar salami kan man säga. Supergott att smälta i olivolja eller varför inte breda ut över en lax!👍 Ikväll använde jag återigen prisvärda produkter från @gourmetrummet Bortsett pancettan som kommer från @boncena 🤩👏

Original recept från www.instagram.com av null

𝗠𝗮𝘁𝘀 𝗪𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗲𝗻

March 1, 2024

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.