Dra mig baklänges den blev URGOD!
Original recept från www.instagram.com
Feb. 18, 2024
2 st x100g köttpuckar
Jalapeñokräm
Hackad färsk jalapeño
Salladsblad
Yellow mustard
1 dl socker
1 dl vatten
0.5 dl rödvinsvinäger
Cheddar från väddö gårdsmejeri
Rosta briochebrödet.
Stek köttpuckarna med senap, salt och svartpeppar.
Gör jalapeñokrämen genom att blanda cream cheese, honung, spad från inlagd jalapeño, svartpeppar och salt.
Picklad rödlök: 1 dl vatten 0,5 dl rödvinsvinäger 1dl socker Koka upp och häll i den skivade rödlöken, låt stå en stund tills det svalnat, häll över i en annan burk och ställ in i kylen.
Hacka färsk jalapeño.
Montera burgaren genom att lägga köttpuckarna på det rostade briochebrödet. Toppa med jalapeñokräm, hackad färsk jalapeño, salladsblad och picklad rödlök.
Men detta var SÅ GOTT, jäklar vilken höjdare 🌶️🍔