4 st ägg
200 g färskost (naturell)
100 g smör (smält)
2 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1 tsk salt
1.5 tsk bakpulver
100 g fetaost
10 st oliver
1 nypa rosmarin
30 g rödlök
1 msk flingsalt
2 msk olivolja
Börja med att sätta ugnen på 200°C.
Vispa äggen fluffigt.
Tillsätt färskosten och rör om till en slät smet.
Tillsätt det smälta smöret och rör om igen.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner dem i äggsmeten. Rör om till en slät och fin smet.
Häll upp smeten i en ugnsform (ca 15x23cm), det kan vara en fördel att använda bakplåtspapper med.
Peta ner oliver, tärnad fetaost och grovt hackad rödlök i smeten. Strö över rosmarin och flingsalt. Ringla på olivolja över det hela.
Ställ in mitt i ugnen och grädda i cirka 25 minuter.