Personligen bojkottar jag koriandern.
Original recept från www.ica.se
Jan. 30, 2024
300 g tärnad mango
2 avokador
150 g smulad fetaost
2 strimlade salladslökar
1 röd peppar (chili)
20 g grovhackad färsk koriander
2 limes
Salt
480 g panerade fiskfiléer (gärna fish & crisp gourmetfié)
8 små mjuka tortillabröd (eller 4 stora)
1.5 dl crème fraiche
Ris
Salsa: Skala, kärna ur och tärna mango och avokado. Dela, ta bort kärnorna och hacka chilin. Hacka salladslök och koriander och blanda ner allt i mangon och avokadon. Smula i fetasost och blanda. Pressa i limesaft och smaka av med salt.
Tillaga fisken enligt anvisningen på förpackningen. Värm tortillabröden.
Dela varje fiskfilé i mindre bitar. Fyll tortillabröden med mangosalsa och fisk samt toppa med crème fraiche. Servera gärna med ris.