10 st champinjoner
1/2 st purjolök
4 st vitlöksklyftor
200 g lövbiff
1 msk tomatpuré
2 tsk gochujang
2 msk vitvinsvinäger
1 msk japansk soja
1/2 st svampbuljong
2 dl kallt vatten
1 1/2 msk färsk timjan
2 krm chiliflakes
3 dl vispgrädde
2 msk crème fraîche
Svartpeppar
Salt
Pasta, valfri sort
Pastavatten
Parmesanost
Smör
Ansa, skölj och strimla purjolöken.
Skölj och skär champinjonerna i bitar.
Skär lövbiffen i strimlor.
Stek champinjonerna tills dom knäpper. Lägg dom sedan i en tallrik.
Stek lövbiffen i smör, krydda med svartpeppar och salt.
Tillsätt purjolöken, champinjonerna och pressa ner vitlöksklyftorna. Stek i 1 minut.
Tillsätt sedan tomatpurén, gochujang, vitvinsvinäger, japansk soja, färsk timjan, chiliflakes, vatten och svampbuljong. Låt koka ihop i 2 minuter.
Tillsätt crème fraîche och vispgrädde. Låt småkoka undertiden du kokar pastan.
Häll lite pastavatten i såsen och låt koka in.
Servera med parmesanost.