Hur gott blev inte det här då!! 🥹 Pannacotta gjord på karl fazers hallonyoghurt choklad. 🩷
Original recept från instagram.com
Jan. 25, 2024
5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
2 st gelatinblad
150 g karl fazer hallonyoghurt choklad
1 tsk kakao
2 dl grädde
Frystorkade jordgubbar
Karl fazer hallonyoghurt choklad
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
Koka upp grädden med vaniljsockret, låt koka ca. 1-2 minuter. Håll koll så det inte kokar över!
Dra sedan bort kastrullen med grädden från plattan. Tillsätt chokladen + kakaon.
Krama vattnet ur gelatinbladen så gott det går, tillsätt dem sedan i gräddblandningen. Rör om!
Häll sedan upp i glas/skålar och ställ in i kylen. Låt stelna i några timmar, 2-3h ungefär eller över natten.
Toppa med vispad grädde, smulade frystorkade jordgubbar och hackad hallonyoghurt chokladbitar. Klart!