3 st ägg
2 dl strösocker
125 g smör
0.5 citroncest + saft
1 dl mjölk
1.5 dl bovetemjöl
1.5 dl potatismjöl
1 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
Smör till formen
Kokosflingor till formen
Sätt ugnen på 175°.
Smörj en sockerkaksform med smör och bröa insidan med kokosflingor eller (gf) ströbröd
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna med varandra.
Bryn smöret och tillsätt sedan mjölken. Skikta i mjöl och smörblandning omväxlande i äggsmeten. Tillsätt ½dl citronsaft och cest från 1 hel citron.
Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 45 minuter, känn efter med sticka.
Stjälp upp kakan och låt den svalna under formen.