75 g smör
12 st digestivekex
200 g naturell färskost
3 st äggulor
3 st äggvitor
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 dl grädde
1 burk dulche de leche
Hallon
Botten: Smält smöret. Mixa digestivekexen. Blanda smöret med smulorna. Tryck ut i en rund springform.
Fyllning: Separera äggulorna från äggvitorna, spara båda. Blanda äggulorna med färskost, vaniljsocker och strösocker. Vispa sedan grädden rätt hårt i en annan skål. Vispa därefter äggvitorna till ett hårt skum (du ska kunna vicka skålen upp och ner). Vänd ner grädden och äggviteskummet i äggulssmeten. Ställ dulche de leche-burken i ett varmt vattenbad, rör om tills du fått en rinnigare konsistens. Häll fyllningen i formen och platta till. Häll sedan dulche de leche över och dra sedan med en kniv eller gaffel så att de rinner ner lite i fyllningen under. Täck med plastfolie och ställ in i kylen till servering. Ta fram den 30 minuter innan ni ska äta den.
Servera med hallon.