SĂ„ gott att servera till bröd đ„ som förrĂ€tt eller tilltugg. I min profil finns recept pĂ„ hur du gör en egen fĂ€rsk baguette.
Jan. 2, 2024
1 st stor aubergine
Torkad rosmarin
1 pkt fetaost
2 - 3 st vitlöksklyftor
2 msk olivolja
Salt
Svartpeppar
Oliver
Spenat
1 - 2 baguette
Dela aubergine pÄ mitten och krydda med rosmarin och salt och peppar. Spraya/ta pÄ lite olivolja. In i ugnen i cirka 25 minuter pÄ 250 grader.
Mixa Aubergine tillsammans med olivolja, vitlöksklyftor, fetaost och salt och peppar.
LÀgg fÀrsk spenat pÄ botten av tallriken och lÀgg pÄ röran. Servera med oliver pÄ toppen!
Servera med baguette eller annat önskat tillbehör. I min profil finns recept pÄ hur du gör en egen fÀrsk baguette.