1/2 rödkål
3 dl vatten
2 dl strösocker
1 dl ättika
1 st mango
1 rödlök
1/2 st limesaft
2 krm chilipulver
1 st äggula
1 st vitlöksklyfta
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
2 tsk sambal oelek
1/2 st citronsaft
Salt
Svartpeppar
Ca 1 dl rapsolja
1-2 st torskfiléer
1 dl pankoströbröd
1 dl vetemjöl
1 st ägg
1 dl rapsolja
Färsk koriander
Små tortillabröd
Picklad rödkål: Skär rödkålen i tunnare skivor. Koka upp lagen och lägg ner allting i en glasbruk.
Mangosalsa: Hacka rödlöken, skala och skär mangon i bitar, krydda med chiliflakes och pressa över lime.
Chilimajonnäs: Blanda alla ingredienser förutom rapsoljan i en avlång bunke. Höll i rapsolja undertiden du mixar med en stavmixer till önskad konsistens.
Panerad torsk: Skär torsken i avlånga bitar. Doppa först i vetemjölet, sen ägget och sist pankoströbrödet. Häl rapsolja i en liten stekpanna och fritera till gyllenbrun färg.
Toppa tacosen med koriander.