Olivolja
3 st vitlöksklyftor
1 st tomat
1 frp krossade tomater/körsbärstomater i burk
1 st gul lök
0.5 dl vitt vin (valfritt)
0.5 kruka basilika
Salt och peppar
Honung
2 frp potatisgnocchi
2 frp mozzarella
Tomatsås: Fräs pressad vitlök och hackad lök i olivolja, i en kastrull. Skär tomaterna i små bitar och lägg ner när löken är mjuk. Låt fräsa en stund och lägg sedan ner krossade tomaterna. Låt koka upp och häll på vitt vin. Smaksätt med salt, peppar och honung. Häll ner basilikan på slutet.
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg gnocchi i botten på en ugnsform och salta. Häll över tomatsåsen så den täcker gnocchin. Bryt mozzarellan i bitar och lägg på toppen.
Ställ in i ugnen i ca 30 min eller tills mozzarellan fått färg!