Flytande honung
Krasse
150 g getost (chèvre)
3 skivor parmaskinka
0.5 dl créme fraiche, 32%
Salt
Nymalen svartpeppar
6 skivor baguette
1 msk olivolja
Sätt ugnen på 150 grader.
Lägg ut skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper och torka/rosta skinkan i 10-15 minuter, beroende på skivornas tjocklek. Låt svalna helt på plåten.
Rör samman getost och crème fraiche, smula getosten så går det enklare. Rör med gaffel till en helt slät kräm eller använd en stavmixer. Krämen ska vara rätt tjock. Smaka av med salt och svartpeppar. Ställ svalt till servering.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär skivor av baguetten och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olivolja och låt rosta i ugnen i 8-10 minuter.
Strax före servering, klicka på chèvrekräm, ringla honung över och toppa med knäckta parmachips och en massa klippt krasse. Krassen tillför en pepprighet som är otroligt god!