500 g fläskfilé
1 tsk timjan
Salt & peppar
1 frp skivade champinjoner
1 hackad schalottenlök
2 dl creme fraiche timjan o karljohanssvamp
1 tsk mörk soja
1 msk japansk soja
3 dl grädde
2 dl parmesan
400 g pasta
Börja med att tärna en fläskfilé och fräs på denna i en panna tills den fått yta, krydda m 1 tsk timjan och salt & peppar.
Börja med att tärna en fläskfilé och fräs på denna i en panna tills den fått yta, krydda m 1 tsk timjan och salt & peppar.
Tillsätt sedan ett paket skivade champinjoner och låt dessa fräsa på. När allt fått färg går du i med en hackad schalottenlök och sänker värmen.
Tillsätt sedan ett paket skivade champinjoner och låt dessa fräsa på. När allt fått färg går du i med en hackad schalottenlök och sänker värmen.
Låt mjukna och gå i med 2 dl creme fraiche, jag körde på smaksatt m timjan o karljohanssvamp. Tillsätt 1 tsk mörk soja och 1 msk japansk soja. Gå ner med 3 dl grädde och låt såsen puttra lite.
Låt mjukna och gå i med 2 dl creme fraiche, jag körde på smaksatt m timjan o karljohanssvamp. Tillsätt 1 tsk mörk soja och 1 msk japansk soja. Gå ner med 3 dl grädde och låt såsen puttra lite.
Riv ned 2 dl parmesan och tillsätt 400g kokt pasta, jag körde gnocchi. Serverad med parmesan och en kvist timjan 🥰
Riv ned 2 dl parmesan och tillsätt 400g kokt pasta, jag körde gnocchi. Serverad med parmesan och en kvist timjan 🥰