Ingredienser

500 g fläskfilé

1 tsk timjan

Salt & peppar

1 frp skivade champinjoner

1 hackad schalottenlök

2 dl creme fraiche timjan o karljohanssvamp

1 tsk mörk soja

1 msk japansk soja

3 dl grädde

2 dl parmesan

400 g pasta

Gör så här

Börja med att tärna en fläskfilé och fräs på denna i en panna tills den fått yta, krydda m 1 tsk timjan och salt & peppar.

Börja med att tärna en fläskfilé och fräs på denna i en panna tills den fått yta, krydda m 1 tsk timjan och salt & peppar.

Tillsätt sedan ett paket skivade champinjoner och låt dessa fräsa på. När allt fått färg går du i med en hackad schalottenlök och sänker värmen.

Tillsätt sedan ett paket skivade champinjoner och låt dessa fräsa på. När allt fått färg går du i med en hackad schalottenlök och sänker värmen.

Låt mjukna och gå i med 2 dl creme fraiche, jag körde på smaksatt m timjan o karljohanssvamp. Tillsätt 1 tsk mörk soja och 1 msk japansk soja. Gå ner med 3 dl grädde och låt såsen puttra lite.

Låt mjukna och gå i med 2 dl creme fraiche, jag körde på smaksatt m timjan o karljohanssvamp. Tillsätt 1 tsk mörk soja och 1 msk japansk soja. Gå ner med 3 dl grädde och låt såsen puttra lite.

Riv ned 2 dl parmesan och tillsätt 400g kokt pasta, jag körde gnocchi. Serverad med parmesan och en kvist timjan 🥰

Riv ned 2 dl parmesan och tillsätt 400g kokt pasta, jag körde gnocchi. Serverad med parmesan och en kvist timjan 🥰

Taggar

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.