Ca 60 minuter

Nötigt pumpabröd med pepparkakssmak

Släng inte pumpaköttet- baka med det! Det är verkligen säsong för pumpor, och kanske har du liksom jag, gröpt ur och skurit i en inför Halloween? Då har jag ett bra tips på vad du kan baka med köttet: pumpabröd! Jag mixade allt pumpakött till en puré och mixade sedan 2 dl av det med två mogna bananer med ägg, rapsolja och honung + alla andra torra ingredienser bl.a. pepparkakskrydda. Det blev ett lite sötare bröd som tex passar till mellanmål, vill man ha det mer som fika rekommenderar jag att öka mängden honung eller ersätta med tex 1 dl socker. Alt servera med lite färskost med florsocker i. 😉

Sophie ”Fia” Vildahl

Oct. 29, 2023

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.