Jordgubbar är gott till dessert och här tillsammans med halländsk ost men också lite gin från Skrea backe. God aptit!
June 30, 2022
240 g mascapone
140 g kvibille ädelost
1 l jordgubbar
1 dl socker
2 dl vatten
1 msk gin från skrea backe
Koka ihop en jordgubbssirap av vatten, socker och gin. Skriva i ett par jordgubbar för färgens skull.
Koka ihop en jordgubbssirap av vatten, socker och gin. Skriva i ett par jordgubbar för färgens skull.
Koka ihop en jordgubbssirap av vatten, socker och gin. Skriva i ett par jordgubbar för färgens skull.
Mosa ihop osten till en kräm och lägg på tallrikarna.
Mosa ihop osten till en kräm och lägg på tallrikarna.
Skiva jordgubbarna på och runt osten. Häll över sirapen och garnera med citronmeliss.
Koka ihop en jordgubbssirap av vatten, socker och gin. Skriva i ett par jordgubbar för färgens skull.
Skiva jordgubbarna på och runt osten. Häll över sirapen och garnera med citronmeliss.
Koka ihop en jordgubbssirap av vatten, socker och gin. Skriva i ett par jordgubbar för färgens skull.
Mosa ihop osten till en kräm och lägg på tallrikarna.
Skiva jordgubbarna på och runt osten. Häll över sirapen och garnera med citronmeliss.
Mosa ihop osten till en kräm och lägg på tallrikarna.
Mosa ihop osten till en kräm och lägg på tallrikarna.
Skiva jordgubbarna på och runt osten. Häll över sirapen och garnera med citronmeliss.
Skiva jordgubbarna på och runt osten. Häll över sirapen och garnera med citronmeliss.