255 g nötkött, fransyska, rostbiff etc (kycklingfärs)
1 gullök
2 vitlök
Olivolja att steka i
10 g tomatpure
13 g paprikacreme
13 g goulashcreme
65 g rotselleri
135 g morot
90 g potatis
1 - 2 l vatten
165 g krossade tomater
0.5 buljongtärning
0.5 - 1 tsk kumminfrö
Salt
5 st bröd 100 kcal per skiva
Pålägg 45 och 67 kcal
Hacka lök och vitlök
Dela nötkött i 2 x 2 cm bitar
Stek lök och kött i en gryta
Häll i Tomatpuré, vatten, buljongtärning, krossade tomater, paprikacreme, goulashcreme, salt och kumminfrö i grytan. Låt koka i cirka 2 h
Tärna potatis, Morot och rotselleri. Häll i grytan och låt koka cirka 30 min. Häll på mer vatten beroende på tjockhet
Servera med bröd och pålägg