En magiskt god pasta du bara mĂ„ste testa i helgen!đ€©âŹïž
Original recept frÄn www.instagram.com
July 16, 2023
200 g rostas
200 g champinjoner
1 st schalottenlök
2 klyftor vitlök
150 g tryffelphiladelphia
1 tsk kinesisk soja
1 msk kalvfond
3 dl grÀdde
1 tsk persilja
1 tsk chilipulver
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 dl riven parmesan
500 g pasta
Ruccola
Smör till stekning
Salt o peppar
Buratta
Ruccola
Börja med att salta och peppra köttet, stek pÄ hög vÀrme i olja tills det fÄr en fin stekyta, lÄt vila i pannan under en folie under tiden du gör pastan.
Koka pastan.
SkÀr champinjonerna i kvartar och frÀs i smör tills de fÄr lite fÀrg, sÀnk vÀrmen och tillsÀtt schalottenlök, finhackad.
NÀr den mjuknat tillsÀtter du vitlöken.
TillsÀtt philadelphiaosten och rör runt den sÄ den smÀlter ner, hÀll i fonden och sojan och tillsÀtt sedan grÀdden.
Krydda upp sÄsen och hÀll ned parmesan.
TillsÀtt den kokta pastan och riv ner en nÀve ruccola.
TÀrna upp eller skiva köttet och rör ned i pastan.
Toppa med Buratta och ruccola och NJUT!