125 g rumstempererat smör
3 dl vetemjöl
2 msk kallt vatten
4 - 5 ägg (beroende på storlek)
2.5 dl matlagningsgrädde
1 msk torkad basilika
0.5 msk torkad rosmarin
Salt & svartpeppar
500 g kycklinglårfilé
150 g fetaost
50 g kapris
10 cocktailtomater
1 knippe basilika
Blanda samtliga ingredienser till pajskalet i en bunke. Tryck ut degen i en pajform (22cm i diameter). Låt vila i kylen i 30 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda samtliga ingredienser till äggstanningen i en bunke.
Dela kycklingen i mindre bitar och stek på hög värme. Krydda med torkad basilika samt salt och peppar.
Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda det sen i ungen i 10 minuter.
Lägg kycklingen, delade tomater, kapris och smulad fetaost i pajskalet. Häll över äggstanningen och toppa med basilika.
Grädda pajen i ugnen i 30 minuter.