En vegetarisk favorit hemma hos oss.đ€€
April 20, 2023
400 g tofu
2 msk majsstÀrkelse
1 msk olivolja
Salt & peppar
1 gul lök
2 klyftor vitlök
1 msk fÀrsk ingefÀra
2 tsk av varje: koriander, cummin och garam masala
0.5 tsk chilipulver
1 msk tomatpuré
500 ml tomatkross
250 ml kokosmjölk
Lite citronjuice
1 tsk honung eller socker
Dela tofun i mindre bitar och ha i olja, salt peppar och majsstÀrkelse. GrÀdda i 175 grader i 20 min tills bitarna fÄtt fin fÀrg
FrÀs lök, ingefÀra och kryddorna, tillsÀtt tomatpuré och frÀs ytterligare. Blanda i tomatkross och lÄt puttra 5 min.
HÀll i kokosmjölk och lÄt sjuda ytterligare 5 min. TillsÀtt chili och citronjuice. Smaka av med salt och peppar
SÀtt till tofun innan servering. Serveras med ris och naanbröd. Bon apetit.