En trevlig couscoussallad med mycket smaker! 🥰
Jan. 7, 2024
Couscous
Körsbärstomater
Sötpotatis
Rödlök
Morot
Granatäpple
Pumpakärnor
Färsk persilja
Vitlök
Honung
Salt
Örtsalt
Svartpeppar
Paprikapulver
Franska örter
Rosmarin
Olivolja
Pressad citron
Lägg ugnen på ca. 220 grader.
Skär upp morötterna och sötpotatisarna i passliga bitar.
Marinera dem i en bunke tillsammans med olivolja, pressad vitlök, honung och kryddor.
Ugnsrosta dem i ca 20-25 minuter.
Koka couscous enligt anvisning.
Skär upp rödlök, färsk persilja och körsbärstomaterna i passliga bitar.
När sötpotatisarna och morötterna är klara, blanda dem med den färdigkokta couscousen, rödlök, färsk persilja, körsbärstomat, granatäppelkärnor och pumpakärnor. Lite örtsalt och olivolja!