4 st landgångsbröd
300 g finstrimlad rökt smörgåsskinka
1 dl creme fracihe
100 g färskost
0.5 dl majonnäs
0.5 st finhackad rödlök
0.5 dl lättvispad grädde
1 dl creme fraiche
1 / 2 dl majonnäs
Ost, skinka, rostbiff, citron och lite goda grönsaker.
Börja att ta fram en skärbräda och lägg ut landgången där. Jag skär bort en del av kanterna ( torr smörgåstårta är inget kul)
Rör ihop alla ingredienserna till fyllningen och bred ut. Låt stå och safta till sig en kvart, medan du förbereder toppingen. Rulla sedan ihop från långsida till långsida (som en rulltårta). Fördela ut grundröran runt om hela och placera den sedan på ett snyggt uppläggningsfat. Dekorera skagenrulltårtan med allt du tycker är är gott!
Klar att serveras, men den är ännu godare dagen efter.