3 dl vetemjöl
125 g smör
3 tsk kallt vatten
0.5 tsk salt
500 - 600 g köttfärs
1 st finriven gul lök
1 burk med krossade fylliga tomater
1 msk chilisås
50 g philadelphiaost
1 st vitlöksklyfta
Salt och svartpeppar
Skivade tomater och riven ost
Soya kulör- för färgens skull
Arbeta ihop alla ingredienser till pajdegen, och tryck ut den i formen, nagga den lätt med en gaffel. Låt vila i kylskåpet i cirka 30 minuter, detta för att förhindra att kanterna ska skjunka ner under gräddning.
Ställ sedan ugnen på cirka 200 grader.
Värm upp en stekpanna med smör och fräs löken, och den pressade vitlöken utan att den får färg.
Lägg ner färsen och bryn den klart. Lägg ner resten av ingredienserna till köttfärsröran och låt sjuda i fem minuter.
Under tiden förgräddar du pajskalet i mitten på ugnen i cirka 10 minuter.
Häll i fyllningen i skalet, blir köttfärsröran för såsig – undvik att lägga ner den sista vätskan i pajen och toppa med riven ost och skivade tomater.
Grädda i cirka 30 minuter, eller tills pajen fått en fin färg.
Klar att serveras med en krispig grönsallad.