Jag skriver inte så mycket mer än, WOW! Spara receptet och njut av denna i påsk! 🤤
April 8, 2023
4.5 dl havregryn
1 dl cashewnötter (blötlägg 4h)
0.5 tsk kanel
0.5 dl kokosolia
2 msk vatten
0.5 tsk salt
6 st dadlar
4 msk jordnötssmör
8 st dadlar
1 tsk citron
1 krm vanilj
0.5 dl vatten
1 st tetra ekologisk kyld kokosgrädde
1.Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en pajform med kokosolja.
2.Mixa samman alla ingredienser för botten och tryck ut i formen. Grädda i ca 10-12min. För en RAW variant- Skippa ugnen.
3. Mixa fyllningen tills att det blir en krämig kolasås, spar en matsked och häll resten over pajbotten. Skiva en banan så det täcker.
4.Vispa kokosgrädden (viktigt att den är kyld sen innan) och häll i matskeden med kolasås. Täck bananerna med kokosgräddelagret och skiva pà ytterligare en banan, så det täcker.
KLARRRT! Njut och dela gärna hur ditt mästerverk blir 😍