Överraskande gott! Den här fiskpinneburgaren med tartarsås var en riktigt höjdare! Perfekt vardagsmiddag eller helglunch. 👌🏻För en matigare rätt komplettera med pommes eller klyftpotatis.
Original recept från www.instagram.com
Nov. 14, 2025
2 msk finhackade dillpicklad gurka
1 msk finhackad kapris
1 tsk hackad persilja
2 dl majonnäs
Salt
Nymalen svartpeppar
1 frp fiskpinnar (à 450 g)
1 msk smör
2 st –3 tomater, skivade
4 st hamburgerbröd
70 g blandning av vitkål & isbergssallad, finstrimlad
1 st rödlök, strimlad
Hacka gurkorna, kapris och persilja.
Blanda det hackade med majonnäs (recept på Hemgjord majonnäs). Smaka av med salt och peppar.
Stek fiskpinnarna i smöret i en stekpanna ca 4 minuter per sida.
Skär tomater och lök i skivor. Strimlad sallad och vitkål. Servera fiskpinnarna i bröden med alla tillbehör. 3-4 fiskpinnar är lagom i burgaren.