6 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 krm salt
75 g smör
2.25 dl fil eller naturell yoghurt
750 g kebabkött
Grillkrydda och kebabkrydda
1 st gul lök eller rödlök
2 st stora hackade tomater
3 dl crème fraiche
6 msk majonnäs
0.5 st vitlök solo, hackad
1.5 tsk italiensk salladskrydda
Riven ost
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla ingredienser till pajskalet och tryck ut i en pajform. Förgrädda i 10 minuter. Ta ut och låt svalna.
Hacka löken. Krydda och stek köttet väl. Tillsätt löken och låt den steka med i några minuter. Lägg köttet i pajformen.
Blanda crème fraiche, majonnäs och vitlök. Krydda blandningen med italiensk salladskrydda. Bred blandningen över kebabköttet. Hacka tomaterna och strö över. Lägg på riven ost. Grädda i ca 30 minuter.
Servera med en god sallad.