Kladdiga saffransmuffins – glutenfria!

Snart är det påsk. Vi påskpyntade häromdagen så lite känsla har jag fått men jag har inte riktigt fattat att det är påsk. Jag hade massa saffran hemma (köpte på extrapris) och dessutom mandelmassa som behövde användas innan den blev torr och tråkig. Och då kom jag på den briljanta idén att göra saffransmuffins. Tänk kladdiga och sådär härliga så de smakar som smeten i mitten. För smeten/degen är ju oftast godare än det bakade resultatet. Eller vad säger du? Förutom att dessa saffransmuffins är kladdiga så är de även glutenfria. Jag har gjort de på mandelmjöl och det blir magiskt gott ihop med saffranen. Dessutom klarar de sig saftiga och goda i flera dagar. Hur bra? Här kommer receptet! Det blir 10-12 st.

Sandra Callermo

March 30, 2023

Vill du spara detta recept? Ladda ner SmakShare receptapp gratis så kan du samla alla dina recept på en plats för att göra det lättare att planera, handla och laga din mat.