1 gul lök
½ pkt bacon
Smör
1 pressad viltlöksklyfta
2 tsk dijonsenap
3 msk tomatpuré
½ tsk torkad timjan
5 dl vatten
4 msk kalvfond
600 g fläskfilé
Salt
Peppar
200 g svamp
3 msk vetemjöl
1 dl grädde
Hackad persilja
Hacka löken och strimla baconet och bryn i smöret.
Tillsätt vitlöken, senapen, tomatpurén och timjanen.
Späd med vattnet och kalvfonden. Låt koka i cirka 20 minuter.
Putsa under tiden fläskfilén och skär i skivor. Bryn köttet i omgångar i smöret. Salta och peppra.
Rensa svampen och bryn i smöret.
Vispa ut mjölet i grädden och rör ner redningen i grytan. Tillsätt köttet och svampen. Låt koka i ytterligare cirka 15 minuter.
Smaka av med salt och peppar och strö över persiljan.