900 g fläskytterfilé
Marinad:
0.5 dl hoisinsås
0.25 dl japansk soja
0.5 dl ketchup (utan tillsatt socker och salt)
0.5 msk socker
1 msk curry red thai style från #santamariasverige
1 msk sesamfrön
Ansa fläskytterfilén från ev. hinnor tärna i bitar om ca 3x3 cm. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och häll över köttet. Rör om ordentligt, täck över med plast och ställ in i kylen i 1,5-2h.
Efter 15-2h: Sätt ugnen på 225 grader varmluftsgrill. Ta fram en ugnsplåt och lägg i ett bakplåtspapper. Fördela ut köttet över pappret. Ställ in i ugnen i ca 40 min. Rör om efter halva tiden.
Servera med exempelvis salladsärtor, mango, rädisor, avokado, sojabönor, gari (inlagd ingefära), salladslök, koriander, rostade sesamfrön, kålsallad eller ris.