2 st färdiga naanbröd
200 g krossade tomater
1 st vitlöksklyfta, tunt skivad
1 tsk garam masala
0.5 tsk malen spiskummin
1 msk olivolja
1 st mozzarella
0.5 st rödlök, tunt skivad
0.5 st röd paprika, tunt skivad
1 st färsk chili, tunt skivad
3 msk mango chutney
Färsk koriander till topping
Salt & svartpeppar
Förbered ugnen: Sätt ugnen på 220°C (varmluft)
Gör såsen: Hetta upp olivolja i en liten kastrull. Fräs vitlök hastigt, tillsätt krossade tomater, garam masala och spiskummin. Låt puttra 5 minuter, smaka av med salt och peppar.
Montera naan-pizzan: Lägg naanbröden på en plåt med bakplåtspapper. Bre ut tomatsåsen som bas.
Lägg på toppings: Fördela mozzarellan, rödlök, paprika och ev. chili ovanpå.
Grädda: Sätt in i mitten av ugnen 8–10 minuter, tills osten bubblar och kanterna är krispiga.
Toppa efteråt: Klicka ut mango chutney över pizzorna. Strö på färsk koriander.