Vill du servera tacos till helgen men på ett nytt sett? Då är detta receptet för dig! ❤️ Servera med en fräsch sallad till så är helgmyset klart!
March 8, 2023
500 g valfri färs
28 g tacokrydda
2 dl créme fraiche
1 burk valfri tacosalsa
1 st vitlöksklyfta
16 st korvbröd
10 st cocktailtomater
150 g riven ost
Topping; picklad rödlök, salladslök, limeklyftor och créme fraiche
Sätt ugnen på 200° C varmluft.
Bryn färsen och tillsätt tacokryddan. Låt småputtra under tiden du gör nästa steg.
Blanda crème fraiche med salsan i en skål och riv i vitlöksklyftan. Blanda väl.
Ta fram en ugnsform som är så pass stor att alla korvbröd får plats när de sedan fyllts, Öppna upp och lägg ut alla korvbröd i formen.
Fördela ut salsakrämen i korvbröden och bred ut över hela snittytan. Fördela också ut färsen i korvbröden.
Halvera tomaterna och fördela ut lite här och var på bröden. Strö över osten.
Skjuts in i ugnen i ca 8-10 minuter. Låt svalna några minuter och toppa med picklad rödlök, hackad salladslök, limeklyftor och lite ringlad créme fraiche. Servera med en fräsch sallad.