Riktigt god bananvåffla! En söt bas, men helt utan socker. Den blir inte frasig utan mjuk och god 🤗 Detta blir fyra våfflor. Variera mängden havregryn beroende på hur fast du vill ha våfflan och hur mkt du gillar havregryn. Med 0,5 dl smakar det knappt havregryn men våfflorna blir tunnare.
March 25, 2022
2 st banan
0.5 - 1.5 dl havregryn
4 st ägg
Smör att smörja/grunda våffeljärn med
Vispgrädde
Bob sockerfri jordgubbssylt
Lite salt
Sätt på våffeljärn och lägg sedan (när järnet är varmt) in bra med smör. Man vill inte att våfflan ska fastna.
Lägg i banan, havregryn, lite salt och ägg i en mixer. Kör till slät smet.
Gör dina våfflor (nytt smör för varje våffla) och vispa samtidigt grädde. När våfflorna är klara så njut med sylt och grädde som topping 😊🍌