500 g blandfärs
1 st gul lök
2 st vitlök
1 dl tomatpuré
500 g krossade tomater
0.5 dl rött vin
1 msk torkad basilika
0.5 msk torkad timjan
1.5 msk torkad oregano
2 tsk worcestersås
Salt
Svartpeppar
Socker
Olivolja
Pasta
Parmesanost
Bryn färsen i olivoljan på medelvärme.
När färsen är halvfärdig så lägger du i pressad vitlök och den fint hackade gula löken.
Tomatpurén går i därefter och när det puttrat ihop så häller du i de krossade tomaterna och rödvinet.
Kryddade med samtliga kryddor samt worcestersås. Låt puttra medan du kockar upp pasta vattnet och lagar pastan.
Smaka av med socker, salt, peppar och eventuellt mer kryddor och tomatpuré.
Lägg upp pastan på en djup tallrik, lägg rikligt med köttfärssås på och toppa med rikligt med parmesanost. Mums!